Saturday, 28 January 2012

trauma ke?

assalam blogger!..=)

kali nie aku tak tau la plak nak merepek pasal ape..
haha..tdi aku tngok blog kwn2 aku..cantik.! okey2..aku nk luahkan perasaan nie
..haha..kawan2 aku semua tau perangai aku yg satu nie..kalau da syg kat someone 2 or kalau hati aku dah bertaut kat sidia, mesti setia  je perasaan tu.. 
susah nk lupakan habaq hang! haha..
sekarang nie kan aku study kat kedah nie..tapi hati nie tertaut plak kat sorang mamat kedah ni...haha..mengarut je kan aku nie..but, i scare for the second love
..i don't want get hurt again..aku hope, perasaan yg baru nk bercambah nie, i want to stop it to grow.. cukup la hati nie pernah diuji..sakit, pilu and sedih btol2 mngajar..tapi siapalah aku nak menolak suratan takdir..=).. BTw, dia aku rase dia just anggap aku just as a friend.^_^. 
but, pengalamankan mengajar kita untuk mnjadi lebih dewasa..=)
itu saja untuk hari nie..=)..daaaaa..assalam.

2 comments:

  1. kecian budak tu..haha.. pengalaman mengajar menjadi berpengalaman

    ReplyDelete

Followers

5Tk. raya 2010.=)

5Tk. raya 2010.=)