Tuesday, 6 December 2011

result

Assalammualaikum semua..=)
6/12/2011 pada tarikh nie keputusan sem satu dah dibagi kepada para pelajar KMTK..huhu
saat menunggu tuan pengarah dan para ketua unit habis bermesyuarat  adalah detik2 yang sangat mendebarkan..menurut berita yang aku dengar, tak ade yang gagal untuk bacth tahun ini..so semua lulus..ada 5 org lulus bersyarat dan  masih boleh meneruskan pelajaran di KMTK nie..15 orang dapat 4.oo..huhu..dasyat mereka nie..tapi yang ramai dapat 4.00 ialah perempuan..=) dan kejuruteraan awam yang banyak mendominasi 4.00 tu.. seramai 200 lebih dpt 2.00 keatas...Allhamdullilah..amin..

result aku ok la. kalau nak dibandingkan dengan result kawan2 yang lain aku biase2 je..tapi alhamdulillah aku dah mampu buktikan pada diri aku yang aku mampu pikul tanggungjawab sbgai student KMTK..cuma aku perlu berusaha lebih lagi..=) aku dapat 2.44 je..tapi syukur xpenah jangka pun dapat banyak tu..mesti ada yg cakap mcm nie 'eleh dpt 2.44 je pun,bukan 3.50 keatas!' ..haha tak kesah la kalau ada yang nak cakap macam tu..aku da buat yg terbaik dan berusaha habis baik..=) tak apa...sem2 ade lagi..dan ujian pertangahan sem 2 bulan satu nie..hope aku dapat buat yang terbaik dan aku dah bersemangat nak mulakan sem 2 nie dgn semangat yang baru..=)

SEKIAN..=) assalam



1 comment:

  1. make it 3.00 something...msuk u nnti snang..:)

    ReplyDelete

Followers

5Tk. raya 2010.=)

5Tk. raya 2010.=)